Pogoji poslovanja - Diasi
599
page-template-default,page,page-id-599,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,cookies-not-set

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

 

Diasi – skeniranje diapozitivov

Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p.

Na Vrtači 15

4248 Lesce

ID za DDV: SI93566352

 

Splošni pogoji poslovanja spletne strani diasi so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Uradni list RS, št. 98/2004-UPB2, 126/2007 in 86/2009), na podlagi priporočil GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Upravljalec spletne strani diasi.si je podjetje Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p.

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji poslovanja, zato vas prosimo, da si le-te preberete.

Podjetje Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev poslovanja na spletni strani diasi.si

 

Cene

Vse cene storitev na spletni strani diasi.si so izražene v evrih in vsebujejo DDV. Stroški dostave so zaračunani dodatno. Podjetje Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p.si pridržuje pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.

 

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p. se obvezuje varovati podatke o kupcih in članih (osebni podatki, podatki o nakupih). Vse podatke, ki jih pridobi na spletni strani diasi.si in zbrane podatke, sme uporabljati izključno za izvedbo nakupov. Podatki o kupcih se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in se v nobenem primeru ne bodo posredovali tretjim osebam.

 

Odgovornosti

Podjetje Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p.se obvezuje, da bodo podatki na spletni strani diasi.si točni in ažurni, ne garantira pa za točnost informacij in ne prevzema odgovornosti za morebitne napake pri vsebinah.

 

Naročilo

Naročilo storitve skeniranja diapozitivov poteka preko elektronske pošte na naslovu info@diasi.si, kontaktnega obrazca na spletni strani diasi.si ali telefona na 031 352 496. Naročnik pred pričetkom izvedbe storitve prejme ponudbo z izračunano končno ceno naročila. Dejanska cena storitve se lahko razlikuje od cene v ponudbi, vendar ne presega cen objavljenih v ceniku na spletni strani diasi.si. Skeniranje diapozitivov se izvaja na sedežu podjetja Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p..

 

Dobava, dostava in prevzem

Diapozitive in digitalni medij za shranjevanje lahko naročnik dostavi na sedež podjetja osebno ali pa za to uporabi kurirsko službo za katero poskrbi podjetje Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p..

Diapozitive in druge artikle dostavlja podjetje GLS ali katero drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oziroma pogodbenega razmerja s podjetjem Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p.. Način dostave lahko naročnik izbere ob oddaji naročila.

Poštnina znaša 12 EUR za pošiljke do 2 kg in 15 EUR za pošiljke nad 2 kg. Naročnik je sam odgovoren za primerno pakiranje paketov z diapozitivi v skladu z navodili kurirske službe. Podjetje Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p. ne odgovarja za poškodbe diapozitivov ali drugih predmetov, ki nastanejo pri transportu z uporabo kurirske službe.

Dostava poteka na ozemlju republike Slovenije. Za dostavo v tujino se lahko naročnik obrne na info@diasi.si. V primeru naročila skeniranja večje količine diapozitivov je po dogovoru možen tudi osebni prevzem in dostava naročniku s strani Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p..

Podjetje Svetovanje in storitve, Slavko Žan s.p. ne odgovarja za prekoračen rok opravljene storitve.

 

Plačilo

Plačilo na spletni strani diasi.si se lahko izvede po predračunu, gotovinsko ali z gotovino ob povzetju. Za plačilo po povzetju se dodatno zaračunajo še stroški plačila po povzetju v višini 2 EUR.

Vsi izdani računi se hranijo na sedežu podjetja. Stranka lahko kadarkoli zahteva svojo kopijo računa preko e naslova: info@diasi.si.

 

Reševanje sporov

V primeru reklamacije ali pritožbe, se obrnite na naslednje kontakte:

E-mail: info@diasi.si

Telefon: 031 352 496

Vsak zahtevek bo obravnavan v največ petih delovnih dneh, pritožnik pa bo obveščen preko telefona ali elektronske pošte.

 

Informacije in podpora

PON – PET od 10.00 do 18.00 ure
Telefon: 031 352 496
E-mail: info@diasi.si